Annakarin Solfred

 

Jeg er kostvejleder og sundhedscoach, og mit speciale og min store passion er at hjælpe overvægtige kvinder med at opnå et sundt og selvkærligt vægttab.

Jeg arbejder ud fra overbevisningen om, at vægttabsprocessen handler om meget mere end blot en ændring af kost og motion.

For at opnå et sundt og langtidsholdbart vægttab er det også nødvendigt at have både den mentale og den følelsesmæssige del med for at komme ind og arbejde med de bagvedliggende problematikker.

Derfor har jeg også fokus på hvilke gamle tanke- og handlemønstre, der kan blokere for dit vægttab, samt hvilke følelser du ofte spiser på.

Den allervigtigste faktor i min tilgang til vægttabet, er din selvkærlighed.

Jo bedre du har det med dig selv, og jo mere omsorg og kærlighed, du giver dig selv, jo stærkere er din selvfølelse og din evne til at sige fra overfor de ting og de fødevarer, der ikke gavner dig og din krop.

Jeg har derfor primært fokus på at booste din SELVkærlighed, så du kan opnå den vægt, du ønsker dig og en krop, du kan være stolt af og glad for.

 

Annakarin Solfred

 

www.livibalance.dk

Tlf. 61794077

kontakt@livibalance.dk 

Jeg er i klinikken:

Jeg holder orlov indtil
ca. 1/5-2019.

Ansigtszoneterapi

 Jeg tilbyder desuden den moderne og yderst behagelige og omsorgsfulde behandlingsform ansigtszoneterapi.

Ud over at skabe balance i alle kroppens funktioner og systemer er behandlingen utrolig afstressende og en ren nydelse for krop og sjæl.

Ansigtszoneterapi har især positiv effekt på problemer i forbindelse med tarmsystemet, hormonsystemet, udrensning af affaldsstoffer, binyretræthed og øvrige stress affødte symptomer.

Læs mere om ansigtszoneterapien her 

 

Kærlig hilsen

Annakarin

Følg med på facebook:

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar