Grete Rahbek

 

Jeg har altid haft kontakt med engle og andre sjæle, altid set billeder og hørt stemmer og altid fået svar, når jeg spurgte om hjælp.

 

Nye veje

Jeg har altid søgt utraditionelle veje, så da jeg i 1998 startede på kursus indenfor det alternative, gik det utroligt hurtigt.

Senere tog jeg et kursus i Åndelig udvikling og imens kunne jeg mærke at der blev åbnet for nogle energier i mine hænder, så når jeg lagde mine hænder på folk, blev de meget forbavsede og sagde at jeg havde meget varme hænder og der skete nogle gange de skønneste ting, såsom at der blev opløst nogle ting, som de havde gået og bøvlet med i mange år og nogle ting forsvandt på et split sekund . 

 

Klar til mit nye liv

I 2010/11 fik jeg nogle nye hofter og er nu i stand til at gå næsten helt normalt og uden smerter, så nu er jeg parat til at påbegynde mit nye liv med at viderebringe alt det, jeg har lært og det, der er sket mig og hjulpet mig til det liv og den jeg er i dag

Jeg lytter meget indad for at få viden og hjælp om, hvordan jeg skal løse de opgaver, jeg står med.

Har fået belyst meningen med, hvorfor jeg skulle have de skavanker, og det var for at få energien tilbage i benene, og hvad jeg havde været igennem i tidligere liv.   

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

 

Grete Rahbek

www.greterahbek.dk

Tlf. 24490069

gr8@stofanet.dk 

 

Jeg er i klinikken: 

Onsdage 

 

Healing

Healing med beskeder

Kranio Sakral

Lymfedrænshealing

Fodzonehealing

Clairvoyance/samtale

 

 

Priser

1 times behandling kr. 600,-

Pensionister kr. 400,-