Inge-Marie Nielsen

  

Jeg er tankefeltterapeut 

Jeg arbejder med traumehealing, hvor jeg hjælper mine klienter med at bearbejde forskellige former for ubehag, hvilket både kan være et fysisk ubehag, eller en psykisk ubalance. 

Jeg benytter mig af tankefeltterapi, healing og en teknik, som jeg kalder ”Slip tøjlerne”. Enten i en kombination eller blot én af teknikkerne. 

Hvilken teknik jeg benytter, afhænger af problemet, som vi skal forsøge at løse i fællesskab. 

Tankefeltterapi(TFT) er udviklet af den amerikanske psykolog Roger Callahan i 1980.

TFT er en terapi, hvor man i dyb koncentration, påvirker uønskede tankemønstre og kropsreaktioner. Dette foregår, ved at arbejde der, hvor forbindelsen mellem tankerne og energibanerne i kroppen, befinder sig.

 

Man arbejder ud fra teorien om, at der er en klar forbindelse imellem vore tanker, følelser og vores krop. Altså vore oplevelser, og ikke mindst vores oplevelse af oplevelserne, viser sig på forskellige måder i kroppen.

Man kan sige, at kroppen faktisk er ens underbevidsthed, og at underbevidstheden (kroppen) er fyldt med erindringer om vore oplevelser og traumer.

Jeg har arbejdet en del med forløsning af:

Angst, fobier, allergi, sorg, stress, depression, m.v.

 

Inge-Marie Nielsen

 

www.findditlys.dk

Tlf. 21779866

mail: nielsen.ingemarie@gmail.com 

Jeg er i klinikken:

 

Alle dage minus tirsdag