Udlejning af lokaler i Helseklinikken Nørregade 2 

 

Klinikfællesskabet er en lille hyggelig lejlighed centralt beliggende i én af byens gågader med gode og frie parkeringsforhold lige rundt om hjørnet på Torvet foran rådhuset.

Klinikken består af 3 individuelle behandlerlokaler, et fælles opholdsrum (mødelokale), køkken med lille køleskab, toilet samt entré (venterum).

Hver af de 3 lokaler har en fast lejer, som hver især har mulighed for at udleje lokalet på individuel basis.

Kontakt Karin på tlf. 61794077 hvis du er interesseret i at være med i vores fællesskab.

 

Månedlig lokaleleje på “dagsbasis”:

1 dag om ugen: 900 kr. pr. måned

2 dage om ugen: 1.600 kr. pr. måned

 

Der laves lejekontrakt og afregnes med den faste lejer i det pågældende lokale.

I lokalelejen er inkluderet rengøring, vinduespudsning, toiletpapir m.m. samt fælles annoncering. Vi har pt. abonnement på Nyborg guidens hjemmeside og facebookside, som reklamerer for klinikken efter aftale.

Vi annoncerer desuden løbende for klinikkens egen facebookside, hvor du bliver oprettet som administrator, så du selv kan lave opslag og annoncere for din egen virksomhed i klinikken.

Du får dit navn på dørskiltene op til klinikken på 1. sal, og hvis du ønsker at være med på vores fælles A-skilt på gaden med både billede, navn og behandlinger betaler du et engangsbeløb for denne ændring (ca. 215 kr.) – med mindre skiltet alligevel skal skiftes. I så fald betaler klinikken i fællesskab.

Endelig har du mulighed for at være med på vores fælles hjemmeside, hvor du kan få oprettet din personlige side med link til din egen hjemmeside for et engangsbeløb på 350 kr. +moms. 

 

Du vil som deltager i klinikfællesskabet få tilbudt muligheden for at blive fast lejer, såfremt der bliver et lokale ledigt.